Íme, bemutatkozik Koltai Róbert 81 éves színművész, akinek életében különleges helyet foglal el párja, Ildikó. Kapcsolatuk nem csupán a szeretetről szól, hanem a mély kölcsönös tiszteletről és megértésről is, amely már hosszú évek óta összeköti őket. Ildi

Fedezd fel a varázslatos városokat, ahol 11 ezer forintból vonattal elérheted a nyugalmat és a szépséget! Íme 6 lenyűgöző úti cél, ahol garantáltan elkerülheted a tömeget, és igazán különleges élményekben lehet részed.
Koltai Róbert már a hatodik évtizedét taposta, amikor rátalált jelenlegi párjára, aki rendezői tehetségét kamatoztatva gyakran dolgozik együtt a színésszel. Most Gaál Ildikó megosztotta velünk, hogyan alakult ki közöttük a kapcsolat dinamikája, különösen a konyhában, ahol a közös pillanatok és a kreatív együttműködés különleges színt visz a mindennapjaikba.
A munka világában is harmonikusan működnek együtt, ahogy otthon is tökéletesen kiegészítik egymást. Párja nemcsak a 81 éves színész főzőtudományát tette közzé, hanem azt is elárulta, melyik étel a kedvencje Koltai Róbertnek.
- Megkérhetem őt, szívesen besegít, ha éppen kedve van hozzá. Túl sokat azonban nem várhatok tőle. Sajtreszelés, almahámozás, jobb napokon kenyérdagasztás. Kábé ennyi, amiben jó, ami nem okoz semmiféle gondot neki. De még egy bundás kenyér elkészítésére sem vállalkozna. Virslit főzött már. Reggel, ha jó hangulatban ébred, a kávét is az ágyamba hozza. De arra még nem volt példa, hogy akár egy könnyű lecsóval várt volna - idézte Gaál Ildikó szavait a story.hu.
Azt is kifejtette, hogy kedvese dicséretei nagyon különlegesek, és volt már olyan, hogy valami annyira ízlett neki, hogy alig bírta abbahagyni az evést.
A színész szívéhez legközelebb álló étel a rakott krumpli, amelyet Ildikónak újra kellett terveznie, hiszen Koltai Róbert sosem hagyna ki egyetlen összetevőt sem ebből a fantasztikus fogásból.
- Ő virslit szeret, és én mindenféle különlegességgel bolondítom meg. Még sajtot és túrót is adok hozzá. Mostanában úgy közelítem meg a dolgot, hogy nem hagyom ki azokat az összetevőket, amik nekem tetszenek, hanem inkább belecsempészem azokat, amiket ő imád. Így mindenki elégedett a családban.