Programok

Bejelentkezés

Alkímiai készlet - 2 nap egy különleges üvegkészlettel

 

Az Aura – Soma palackok világában az Alkímiai készlet egy külön univerzum. 14 Equilibrium, nevük nincsen, csak számuk, és az energiájuk különösen erős. Színük és fényük vonzza a tekintetet, hívogat, hogy vedd kézbe, kapcsolódj, transzformálódj, engedd bele magadat a változásba. Jelen vannak, mintha őriznék a többi palackot, tudatos létezőként őrizve az átalakulásokat. Kapuk ők, egy másfajta létezés felé.


Aura – Soma tanárként megtapasztaltam mekkora segítséget tudnak adni a lélek folyamataiban. Én valóban kapuőrként dolgozok velük együtt. Az Életkörben az élet nagy fázisainak váltópontjainál állnak, és segítenek továbblépni, ha elakadtál.


Az életünkben betöltött szerepeinknek ideje és helye van. Akár párkapcsolatban élünk, akár újrakezdők vagyunk, akár anyák, akár még nem, akár felnőtt gyerekeink vannak, akár Varázslónő, akár Szerető a világban betöltött helyünk, eljöhet a pont, amikor úgy érezzük, elakadtunk. Valami mást szeretnénk, ami nem tud megvalósulni. Ennek mindig komoly oka van, és ez az Életkörbe beállva tisztán látszik. Az energetikai mezőben ott és akkor elkezdődhet a múlt gyógyulása, az Alkímiai palackok pedig ennek a folyamatnak az eszközei.


Ezen a programon megismerjük az életkör állomásait, hogy melyik életszakaszban milyen megélések a fontosak, és mi történik, ha megrekedünk, és az életünk nem halad sehová. Saját élményű csoport lesz, de a tanulás is egyben. Olyanok is be tudnak csatlakozni, akik korábban nem tanultak Aura – Somát.

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, az életedben elakadtál. Nem találod az utat a nőiességedhez, a párkapcsolathoz, a barátságokhoz, a kiteljesedéshez.

időpont:
2018. április 21-22.
szombat-vasárnap

10.00 - 17.00

Helyszín:
Budapest, III.ker. Kiscelli irodaház, Bécsi út 126.

Részvételi díj:
25.000 ft/fő/2 nap

Csoportvezető:

Baksáné Bábity Viktória

Aura - Soma tanár

Ha bármilyen kérdésed adódna a képzéssel kapcsolatban, vagy jelentkezni szeretnél, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.