Programok

Bejelentkezés

RAGYOGJ BELSŐ FORRÁSBÓL

Pamela Matthews, aki az Aura - Soma Tarot kártyáját festette, csodálatos, szimbólumokban gazdag festményeken jelenítette meg a Női létezés különböző aspektusait. Ezekből a képekből kártyák születtek, inspiráló, változni hívó képekkel, amik az Istennők archetípikus alakjait mutatják be. Ezek a nőiesség sokféleségét ábrázolják, segítenek abban, hogy felfedezd magadban a nőiesség árnyalatait, a különböző életszakaszok és szerepek szépségeit.
Egy körön belül végiglépkedünk a harmóniához vezető úton. Azt szeretnénk, ha belső forrásodból ragyognál, ha olyan fényesen, ragyogóan és mosolygósan éreznéd magad, ahogy mindig is vágytad. Hogy feltöltődj, mint a Telihold.

Szeretnénk, ha megtapasztalnád, hogy minden Nőben van egy belső energiaforrás. Ez az energiaforrás elérhető, és ez szükséges ahhoz, hogy ragyogj, hogy őszintén mosolyogj.
Nőként a szereteteddel, a gondoskodásoddal, a finom női energiákkal, és a valódi belső erővel tudod kibontakoztatni önmagadat. Legyen az párkapcsolat, munka vagy anyaság, erre az energiaforrásra érdemes támaszkodni, hogy a ne csak adjunk, hanem egy egészséges áramlásban pótoljunk, elsősorban bentről, és utána azok által, akik szeretnek minket.Ebben a 4 napban arra fordítjuk a figyelmünket, hogy
- pihenjünk
- regenerálódjunk
- szépüljünk
- jógázzunk
- aludjunk
- illat-terápiázzunk
- gyógyuljunk
- nevessünk, sokat
- sírjunk, kicsit
- olyan női közösségben legyünk, ahol megoszthatunk egymással tapasztalatokat, és találkozunk saját külső és belső szépségünkkel
és ami a legfontosabb:
olyan gyakorlatokat tanulunk, ami által hozzákapcsolódunk ehhez a belső forráshoz, és ami otthon is segít majd a feltöltődésben.

Ebben a folyamatban segít bennünket egy csodálatos természeti környezet, fák és vízpart, jó társaság, Baja festői szépségű belvárosa Duna parti kávézókkal, Aura – Soma, illatterápia és jóga.
A szállásunk vendégszerető, az épületen belül két különböző szállástípusból lehet választani, emellett finn szauna, infraszauna, jakuzzi és termoterápiás masszázságy is a rendelkezésünkre áll.
A tábor időpontja: 2018. május 18-21.
A tábor helyszíne: Baja – Petőfi-sziget

Azoknak, akik segítő foglalkozásban dolgoznak, ez egy új perspektívát, technikát jelent, amivel a férfi-női minőséget gyógyítjuk.


Táborvezetők:
Baksáné Bábity Viktória
Aura - Soma tanár


jelentkezés és további információk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Fontos technikai részletek:

MIKOR?
májusban, pünkösdkor. Azért, hogy senkinek ne kelljen szabit kivenni.
Május 18-án pénteken kell vacsorára megérkezni (18.00), ott formálódunk csoporttá. Természetesen hamarabb is lehet érkezni, a táborvezetők már ott lesznek, jógázunk, napozunk, Aura - Somázunk, energetikai gyakorlatokkal gyógyítjuk a a női/férfi alkatrészeinket, szaunázunk és pihenünk. Este a közös vacsoránál hozzuk létre a Női kört.
Május 21-én pünkösd hétfőjén, délután zárjuk a tábort.

HOL?
Baja, Petőfi-sziget
Bajai Sportszálló és Vízicentrum

HOGYAN UTAZUNK?
Az utazás egyéni, ezen kívül teleautót szervezünk. 
Minden jelentkezővel egyenként egyeztetünk, hogy hogyan tudja a legkönnyebben megközelíteni a táborhelyet.

MENNYIBE KERÜL?
Két féle szállás közül lehet választani:
3 ágyas panzió jellegű szobával a program részvételi díja:
36 000 FT

 Csak a programon való részvétel: 25 000 ft/fő/4 nap


Ezek az árak tartalmazzák a szállást és a 4 nap programját, a jakuzzihasználatot és a szaunát.

MIT ESZÜNK?
A táborban lehetőség van étkezés befizetésére, ez szabadon választható opció. Ha hozol magaddal, hűtőt és melegítést tudunk biztosítani.

Várunk szeretettel!

 

Jelentkezés:

Kérlek, add meg a legfontosabb adatokat a regisztrációhoz:

Sikeres űrlap kitöltés után visszairányítunk a főoldalra, majd egy visszaigazoló levelet küldünk az e-mail címedre.

Név:
E-mail cím:
Telefonszám:
Város:
captcha