Legfrissebb írások

Bejelentkezés

Kedves Barátaink!

 

Az új üveg születése sokunkat elgondolkodtatott. Amikor megérkezett, az első hozzákapcsolódó érzés a vigasz, vagy vigasztalás érzetét keltette. Nem is annyira a színei, inkább az energia, ami megjelent aznap. Valahogy úgy, mint amikor az ember régóta beteg, vagy mélyen szomorú, és egyszer csak valaki odalép, megsimogatja az arcát és azt mondja, most már minden rendben lesz.

Nem sokkal később megérkeztek Mike gondolatai is:

263920 197971556919335 100001194778391 474139 2922294 n1Kulcsmondat: Zachariel

Őszinteség a Szeretetben- elengedés, mármegbocsáttattunk.

További gondolatok: Mike Booth

 

Ebben az üvegben a fentről jövő szeretet (magenta), segít a

Archangel Zachariel

múlt keserűségének elengedésében (olajzöld). A keserűség nem csak a mi személyes keserűségünk, és nem csak a félelmekhez kapcsolódik, hanem a genetikai és öröklött helyzetünkhöz is. A DNS/RNS-ünkben olyan minták vannak jelen, amik a múlt keserűségét tükrözik.  Megértjük, hogy a csalódásainkon, az elárultatottságérzésünkön, a belső konfliktusainkon csak a fentről érkező szeretet, illetve a beáramló kegyelem segíthet.

 

Hogyan tudunk mi magunk, személyesen megbirkózni azokkal a dolgokkal, amik a kollektívből, az ősi gyökerekből vagy azokból a személyes tapasztalatokból merülnek fel, amelyekben úgy éreztük, hogy cserbenhagytak a szeretetünkben?  Bármennyire is jogosnak érezzük, bármennyire is úgy érezzük, hogy valaki más hozzájárul ehhez, mégis hogyan cselekszünk, ha mi magunk is hozzájárulunk? Tagadjuk a fentről érkező szeretetet, azt a támogatást, ami ott van számunkra, a szeretetet, ami az alapvetően járható út.

 

A félelem elengedése az egyetlen mód a remény és szeretet új érzetére, arra az érzetre, amivé a melegség és a gondoskodás válhat. Amint szeretetet, törődést és melegséget viszünk az apró, mindennapi cselekedeteinkbe, az elengedésben felismerhetjük a megoldást a mélyben megbúvó keserűségre. Az egyetlen mód az általunk keresett megoldás elérésére az, ha méltányoljuk a gondoskodást és melegséget azokban az apró dolgokban, amiket teszünk.

 

A magenta energia befolyásolja a családi kört, amit konstellációnak is nevezhetünk, amelybe ebben a világban projektáljuk magunkat. Néha ezt nukleáris családként emlegetjük, melyen keresztül az új remény és az új szellem ebbe a helyzetbe beleléphet. Talán ezért lehet, hogy ez a magenta kicsit a rózsaszín irányába tolódik el, nem pontosan az a magenta, amit eddig annak hívtunk. Akár új magentának és új olajzöldnek is nevezhetjük őket, hiszen mindkettő a valódi elengedést kéri tőlünk. Elengedését mindannak, amiben eddig bíztunk, ami nehézségeket támasztott előttünk és mások előtt is az olajzöld helyzetekben. 

 

OliveAz olajzöld folyamat mindig a keserűség elengedése, amelyben az olajbogyó a marinálódás folyamatán megy végig, hogy a belső aranyat felfedje. Ez egy alkímiai lehetőség az olajzöld feloldására, és a szellem valódi édességére való rátalálásra, amikor a szellem megújulva fedi fel önmagát. A remény új érzete, a bennünk feltámadó ébresztőerő új érzete.

A 109-et redukálhatjuk a 10-et és a 9-et összeadva, ami 19 lesz (a Nap odaútja – a visszaútja a 97) 

A 19=1+9=10 (odaút, a visszaútja a 88). A 10/88 a karma/darma témájával foglalkozik.

Ez egy nagyon hatásos üveg a karmikus magokkal kapcsolatosan. A karmikus magokra való rátekintés azt jelenti, hogy ránézünk arra, ami pillanatról pillanatra érkezik az életünkbe. Miért hiszünk annyira erősen abban, hogy ezek a gondolatainkért és érzéseinkért felelős magok csakis a saját tapasztalásunkon alapulnak? Miért nem vesszük számításba, hogy azok a gondolatok, amik az elmében felmerülnek esetleg a szülői vagy nagyszülői kondíciók eredményei, vagy akár egy még mélyebb, ősi gyökereken alapuló kondícionáltságból erednek?

 

Amikor megtapasztaljuk a keserűség érzetét, a féltékenységet, vagy azt, hogy egy másik térben akarunk lenni, akkor ezt az érzetet a saját tapasztalásaink eredményének tekintjük, ahelyett, hogy ezt valami olyannak tekintenénk, amit transz mutálhatunk – a fél elemet el kell engednünk ahhoz, hogy egy új térbe léphessünk, hogy elnyerhessük a kegyelmet, a fentről érkező szeretetet, az apró dolgokban rejlő szeretetet.

 

AuraSomaEquilibrium19A B109 a B 19-hez is kapcsolódik (10+9). A B19 a nappal, a szoláris energiával van kapcsolatban, a bennünk lévő királlyal és Artúrral.  Nemrég Uisenachban, Írországban az idelátogató csoportnak lehetősége volt a Lughs Moundon lévő trónra felülni (a fény hegye). Ez a tapasztalás Zachariel megszületésének a részévé vált, akinek a megérkezése ebbe a létezésbe már folyamatban volt.

 

Itt a lehetőség felismerni, hogy mi vagyunk a királyok saját királyságunkban, testünk templomában. Mi ülünk a belső trónon, készen a fény inspirációjának befogadására és megnyílva a fentről érkező szeretet számára. A fény a gondoskodás és melegség alakjában elérhető számunkra fentről, hogy tápláljon minket a felelősségvállalás folyamatában, amikor képessé válunk reagálni azokra a helyzetekre, amikbe akkor kerülünk, amikor elkezdjük felismerni a királyt önmagunkban.

 

A király az, aki a test hercegeit, lordjait abban segíti, hogy rendbe kerüljenek. Ezek a hercegek a test szervei, a kapcsolatot a meridiánok jelentik, azok az energiacsatornák, amik akár a test szélsőségeihez is kapcsolódhatnak, önmagunk királyságához. Ez a király a bennünk lévő császárral szinoním, a belső királyságunk, a teljes világunk és a lényünk uralkodójával. Üljünk a trónon, és tudjuk, hogy az idő ezen a pontján a leereszkedés a fény leereszkedése a jelenbe, az itt és mostba.

 

Az AURA szó közepe, az UR az, ahonnan a fény forrása érkezik, a bennünk lévő szoláris aspektus. A SOMA, a holdfény a testtel szinoním, az Aura-Soma fényteste Zacharielben tükröződik. A hold és a nap összeolvadása bennünk.

 

Amikor belenézünk ebbe, akkor a jövő lehetőségébe nézünk, ahol a bennünk lévő könnyedségért való felelősség más hangsúlyt kap: az a képesség lesz, amellyel bármely körülményre vagy helyzetre válaszolhatunk. A múlt mintáival azonosítjuk önmagunkat, vagy szeretnénk-e megnyílni egy új lehetőségre? Egy lehetőségre a törődéssel, melegséggel és szeretettel kapcsolatban, arra a lehetőségre, hogy a múlt keserűségének és félelmeinek elengedésével az arany transzmutációja létrejöhet. A „könnyedség hiányának” elengedése (angol szójáték: disease- betegség, dis-ease – nyugtalanság, könnyedségtelenség.

 

cat stoneAz Individualitás Folyamata című kurzuson, a héten a csoport meglátogatta a Cat Stone-t (Macskakő). Megnéztük, hogy ez a kő hogyan képviseli a négy égtájat, az északot, delet, keletet és nyugatot. Rengeteget beszéltünk az “itt és mostról”, az ötödik irányról vagy dimenzióról a fény mátrixban.

 

Bárhol is vagyunk, ez az üveg ott van, hogy emlékeztessen arra, hogy ha képesek vagyunk elengedni a pillanatba, akkor beléphetünk az itt és mostból, az örökkévalóba. Ha elengedjük a múltat, lehetőségünk van jelen lenni abban, ami történik, és így a jelen pillanattal a maga újdonságában és frissességében tudunk találkozni. Ha így teszünk, másokkal is a maguk újdonságában és frissességében találkozhatunk, ahelyett, hogy kivetítenénk, a jövőbe vagy azzal terhelnénk őket, ahogy a múltban láttuk őket.

 

Az egyetlen hely, ahol bármit is megoldhatunk az “itt és most”. Az egyetlen hely, ahol önmagunkban megtalálhatjuk a megoldást az “itt és most”, az a pillanat, ahol a pillanat a maga igazságában fedi fel önmagát.

 

Az olajzöld igazsága a remény, remény a felébresztő erőben, amely mindannyiinkban jelen van ott, ahol a magenta energia gondoskodása és szeretete belép fentről, hogy a lélek számára táplálja a teret a teljesebb inkarnálódáshoz.

 

Szeretettel és fénnyel:

Mike Booth