Az üvegek választása

Bejelentkezés

Kedves Érdeklődő!

Lentebb megtalálhatod az összes Aura-Soma üveg fotóját. Ha szeretnéd kiválasztani a Neked legjobban tetsző üveget, vagy a legjobban tetsző 4-et, akkor itt megteheted. De előtte néhány jótanács, tudnivaló és gondolat:

Azért, hogy lehetőleg egyszerre láthasd őket, kicsiben tettük fel a képeket.
Ha rákattintasz, megnézheted nagyobb méretben, hogy jobban lásd, valóban az az üveg tetszik-e.
Az üvegek színe itt a képernyőn soha nem lesz olyan, mint a valóságban, hiszen ez a monitorok beállításán is múlik. Ha tényleg valóságos színekből szeretnél pontos elemzést kapni, akkor látogass el egy Aura-Soma konzulens élő üvegeihez.
Ha a kiválasztott üveg felett tartod az egeret, megjelenik az üveg száma (ha ezt megjegyezed, illetve felírod, akkor a későbbiekben könnyen tudsz hivatkozni rá).
Ha érdekel a kiválasztott üveged vagy üvegeid általános jelentése, és a hozzá tartozó gondolatok, jellemzések sora, akkor kattints IDE vagy a lenti linkre, és a feljövő oldalon számsorrendben megkeresheted a választott üvegedet.
Nagyon Fontos! Ez az elemzés - igazából ezt nem is nevezhetjük elemzésnek. - sohasem lesz olyan pontos, mintha egy konzulenst hallgatnál meg, hiszen a konzultációban még rengeteg dolog kerül elő. Más és más a lényeg attól függően, hogy az üveg hányadik a sorban, mi áll mellette, előtte, stb. Ez csupán egy kis betekintés az Aura-Soma világába. Ha eddig nem tetted, kérünk, olvass egy kicsit a konzultációról, így jobban fogod érteni, miért is írtuk ezt.
Kérünk, ne küldd el e-mail-ben egy konzulensnek sem a választott üvegeid számát, azzal a kéréssel, hogy „mondja el mit lát". Ez nem gépi horoszkóp és sms jövendő mondás... Ha tényleg érdekel, és meg szeretnéd látni a választásodban, azaz a benned rejlő mélységeket, magadnak add meg azt a tiszteletet, hogy élőben választasz - élő színek alapján.

Kis segítség a választáshoz:
Ne gondolkodj, hogy melyik lenne jó, vagy melyik illik - nem illik hozzád. Ez nem így megy.
Ne kezdj bele feltételezésekbe: a rózsaszín biztosan azt jelenti, hogy... akkor inkább nem azt választom. Ennél sokkal mélyebb ez a rendszer...
Csak nézd őket és lesz, amelyik megszólít. Jegyezd meg, vagy írd fel.
Ne feledd: „Te vagy a szín, amit választasz"
Nincsenek jó vagy rossz jelentésű színek. Minden választás jó választás.
Egyedül válassz! Tartsd be az alapelvet: „Az Aura-Soma önválasztó, nem rábeszélő rendszer"
Ha 4 üveget választasz, fontos a sorrend. Melyik a legszebb, a második, harmadik és a negyedik.
Ne gondolkozz sokat! Ha nem tudsz választani, képzeld azt, hogy indul a hajód egy lakatlan szigetre, és egyetlen egy üveget vihetsz csak magaddal. De döntened kell! Most! Ha ez megvan, akkor jöhet a következő...

Jó ismerkedést és gondolkodást kívánunk!