Középhaladó kurzus

Bejelentkezés

Az alap kurzuson megismertek után a középhaladó kurzus első napjaiban a színek többszintű jelentéstartamával foglalkozunk. Megismerjük, hogy miképpen kommunikál velünk az Univerzum a színeken keresztül. Míg a kezdeteknél néhány, az adott színhez társítható nagyon jellemző fogalomról tanultunk, addig a középhaladó kurzuson ezt 5 szintre bővítjük. A színeknek van fizikai, érzelmi, mentális, spirituális és szimbolikus kifejeződési szintje is, így kibővülnek azok az ismereteinek, melyekkel egy gazdag szín-szótárra tehetünk szert. Ezen szótár segítségével több színtű színolvasatra leszünk képesek. A konzultáció művészete itt válik megismerhetővé. Amikor rálátunk gondolati és érzelmi színeinkre, megérthetjük, és harmóniánk, gyógyulásunk érdekében átszínezhetjük azokat.

A haladó kurzus izgalmas része még a numerológiai értelmezés is. Az üvegek színei, számai és nevei a hozzájuk tartozó archetipikus történetekkel különleges rendszert alkotnak. Itt találkozunk a Tarot analógiákkal is, melyek az Aura-Soma mátrixok megismerését, és az azzal történő munkát segítik majd.

Ennek a kurzusnak még mindig nagyon fontos része az önmegismerés: a születési számaink és a nevünkből származó, minket meghatározó hivatás-számok újabb felismeréseket hoznak számunkra.

A csillagbölcselet színekkel való kapcsolata az égre kalauzol bennünket, így nem csak asztrológiai rálátást, hanem az asztrozófiához kapcsolódó szín-elemzést is megismerjük.
Ezen rész elvégzésével, és megfelelő gyakorlással képessé válunk mélyebb szintű színolvasatra, melyet szélesebb körben hivatalosan is végezhetünk.

Ha kérdésed van, vagy jelentkezni szeretnél, IDE kattintva megteheted.
Ugrás tovább a Haladó kurzushoz.