Dev Aura

Bejelentkezés

Dev Aura - a Fény Háza

Az Aura-Soma Akadémia képzési és független oktatási központja, mely otthont ad az Aura-Soma Colour Care System® tanfolyamainak és azoknak a tanításoknak,melyek támogatják a személyes és globális fejlődést.

Korábban ez a ház otthona volt az Aura-Soma alapítójának, Vicky Wall-nak, mely által a helyet betölti a béke és az inspiráció, melyet az odalátógatók és a diákok mély tapasztalásként élhetnek meg.

Vicky kertje és az ő híres ölelő fája az évek során gondozva volt,ami biztosítja a meditációs magánjellegű szentélyt. A gondozás mellett teret kapott a nyitás és az újítás is, így 80 diák részére biztosítva van az oktató terem, nyitott, egészségtudatos konyha és a természet nyújtotta békés pihenési lehetőség is.

Az Aura-Soma Akadémia biztosítja a Dev Aura tanárai által a képzéseket mindazoknak az embereknek,akik kíváncsiak a színek titkai és az ehhez a témához tartozó ismeretek elsajátításához. Ez a kis falu nyitva áll Angliában (Tetfordban, Lincolnshire Wolds) az odalátógatók számára is akár egy személyes konzultációra, vagy csak betekintést nyerni az ott dolgozók munkájába, a farm működésébe,mely a fenntartható fejlődést szolgálja.

Dev Aura helyet tud biztosítani más rendezvények megszervezéséhez is, illetve szállást is tud adni a Shire Farm területén 25 fő számára. A szolgáltatás részeként kínálnak vegetáriánus, szezonális ételeket a saját biodinamikus termesztett zöldségek és fűszerek felhasználásával az 500 hektáros gazdaságból,mely nemrégiben 44 hektárral gyarapodott közvetlenül a Shire Farm mellett.