Pomanderek

Kosár

 x 

A kosár üres

Bejelentkezés

14. - Rózsaszín Pomander

A Rózsaszín Pomander az elfogadás légkörével vesz körül, segítve, hogy a legjobbat hozzuk ki önmagunkból, és olyannak szeressük magunkat, amilyenek vagyunk,  nem pedig  amilyenek lenni szeretnénk.
Szállítási mód: Postai utánvét , díja 1500 Ft
9900 Ft

A Rózsaszín Pomander az elfogadás légkörével vesz körül, segítve, hogy a legjobbat hozzuk ki önmagunkból, és olyannak szeressük magunkat, amilyenek vagyunk,  nem pedig  amilyenek lenni szeretnénk. Táplálja az érzelmi jóllétünket, melegséggel tölti el lényünket. A Rózsaszín reprezentálja azt a biztos pontot, mely mindannyiunk létezésének alapját képezi. A törődés bármit lehetővé tesz. A Rózsaszín különösen jól alkalmazható csoport energiák harmonizálására, és az aggresszió semlegesítésére. Kiváló bármilyen csoportmunka vagy találkozó kezdetén, hogy elősegítse a harmonikusabb interakciókat és a kölcsönös tiszteletet.

A Rózsaszín védelmet nyújt, amikor megnyílunk az igaz szeretet felé, segít elhinni, hogy szerethetőek vagyunk, és segít fenntartani a mások felé irányuló szeretet áramlását anélkül, hogy irritálttá vagy reaktívvá válnánk.

A Rózsaszín összhangban áll a rózsakvarc energiáival, mely egy különös jelentőséggel biró kristály az Egyensúlyüvegekben.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.