Pomanderek

Kosár

 x 

A kosár üres

Bejelentkezés

01. - Mélyvörös Pomander

A Mélyvörös Pomander harmonizálja az alapcsakrát, és segít a meditáció vagy bármilyen egyéb terápiás gyakorlatot követő leföldelésben.
Szállítási mód: Postai utánvét , díja 1500 Ft
9900 Ft

A Mélyvörös Pomander harmonizálja az alapcsakrát, és segít a meditáció vagy bármilyen egyéb terápiás gyakorlatot követő leföldelésben. Ez a Pomander biztosítja a legerősebb védelmet az energiavesztéssel szemben, felerősíti és újraépíti a fizikai test energiaszinjét, amikor fáradtnak és levertnek érezzük magunkat. A Mélyvörös kifejezetten hasznos olyan helyzetekben, amikor nehéz a testbe visszakerülni, például egy pszichotikus roham után, vagy olyankor, amikor szétkapcsolódás történt a testben, az energiák szintjén, mint például elektrosokk esetében. Ez a pomander stresszoldó hatással bír az elektromagnetikus mezőre nézve, és segít csökkenteni bármilyen túléléssel kapcsolatos félelmet a pénzügyi helyzetünk vagy az egészségünk terén. Aktiválhatja a jobb agyféltekét, és a mélyről jövő feminin intuíciót. A melegítő és energetizáló Mélyvörös afrodiziákumként is használható. A pszichés aktivitás -semlegesítő hatása miatt a tértisztításban is jó eredménnyel alkalmazható. Védelemként szolgálhat rituálék és szent táncok során, és megvédi a résztvevőket az olyan szent és erőteljes helyeken felmerülő esetleges negatív energiáktól, melyeket korábban rossz célra használtak.

 

A Mélyvörös Pomander védelmet nyújt azok számára, akik ásványokkal dolgoznak, kiegyensúlyozva a testben keletkező elekromagnetikus polaritásokat. A Mélyvörös ugyancsak véd a geopatikus stressz, a negatív földsugárzások és a pszorikus víz nemkívánt hatásaival szemben, valamint segít kiegyensúlyozni azokat a polaritásokat, melyek az előzőek bármelyike által keletkezett.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.