Pomanderek

Kosár

 x 

A kosár üres

Bejelentkezés

Show
1. oldal / 2
9900 Ft

15. - Eredeti Fehér Pomander

Az első, Vicky által készített pomander az Eredeti Fehér Pomander nevet viseli.

9900 Ft

14. - Rózsaszín Pomander

A Rózsaszín Pomander az elfogadás légkörével vesz körül, segítve, hogy a legjobbat hozzuk ki önmagunkból, és olyannak szeressük magunkat, amilyenek vagyunk,  nem pedig  amilyenek lenni szeretnénk.

9900 Ft

02. - Vörös Pomander

A Mélyvörös Pomander összes minősége a vörösben is megtalálható.

9900 Ft

01. - Mélyvörös Pomander

A Mélyvörös Pomander harmonizálja az alapcsakrát, és segít a meditáció vagy bármilyen egyéb terápiás gyakorlatot követő leföldelésben.

9900 Ft

03. - Korall Pomander

A Korall Pomander szintén ébresztő hatással bír. Ha nehézségink támadnak a kapcsolataink területén, különösen ha nem érezzük magunkat megbecsülve és értékelve, akkor a Korall segíthet visszaállítani az egészséges önértékelésünket.

9900 Ft

04. - Narancs Pomander

Az elektromagnetikus mező és az asztrális test között található az éteri test. Az éteri testen keresztül, melyhez mind a fizikai test, mind a Narancs Pomander kapcsolódik, különböző múlt és jövőbeli tapasztalatok érhetőek el.

9900 Ft

05. - Arany Pomander

Az Arany Pomander segít újra kapcsolatot teremteni az ösztöneinkkel, és felfedezni a saját belső bölcsességünket.

9900 Ft

06. - Sárga Pomander

A Sárga Pomander a napfény energiájával tölti fel lényünket, ezzel a bánat, a feszültség és a szorongás ellenszereként hat. Mérhetetlen öröm érzetét tárhatja elénk.

9900 Ft

07. - Olajzöld Pomander

Mind az Olajzöld, mind a Smaragdzöld Pomander az érzelmek szintjén váltanak ki válaszreakciót. Hasznosnak bizonyulhatnak érzelmi kérdések feloldásában, és a dolgok szívét érintik meg.

9900 Ft

08. - Smaragdzöld Pomander

A Smaragdzöld Pomander gyógyír a szívcsakra számára, megnyitja és megnyugtatja a szívet, segít elmélyíteni a lélegzetet, ezért támogatólag hat bármilyen légzésterápia során.

9900 Ft

09. - Türkiz Pomander

A Türkiz a Vízöntőkor Pomandere, s mint ilyen elősegíti az Új Korszak bölcsességének kommunikációját.

9900 Ft

10. - Zafírkék Pomander

A Zafírkék és a Királykék Pomanderek támogatják a szeretet, az inspiráció, az odaadás, és a belső útmutatásba vetett bizalom legmagasabb szintű kommunikációját.

Show
1. oldal / 2