Légfrissítők

Kosár

 x 

A kosár üres

Bejelentkezés

El Morya - 20 ml

Kulcsmondat: Legyen meg a Te akaratod, általam a Földön.

Szállítási mód: Postai utánvét , díja 1500 Ft
4500 Ft

Kulcsmondat: Legyen meg a Te akaratod, általam a Földön. 

El Morya a védelem legfinomabb síkját kínálva lehetőséget ad arra, hogy elengedjük a kicsi én terhét (személyes akaratunkat), így beteljesítsük küldetésünket összhangban a magasabb akarattal. Az El Morya Quintesszencia fejleszti az asztrális és éteri testeinken keresztül létrejövő kommunikációt, elhozva a béke energiáját: Azt akarom, hogy az Ég akarata valósuljon meg általam a Földön. Segít eljutni arra a pontra, ahol meg tudjuk engedni, hogy az isteni akarat megnyílvánuljon életünkben.

Megnyugtatva a finom testeinket és békét hozva, El Morya elérhetővé teszi tudatosságunk számára az asztráltest szintjén létező információkat. Amint egyre békésebbé válunk, egyre több energia szabadulhat fel.

El Morya inspiráló módon hat a kreatív kommunikációra, és stimulálja kreatív képességeinket. Hasznos lehet, ha úgy érezzük, hogy problémánk van az Anya/Apa archetípusokkal, vagy nehézségekbe ütközünk ezen modellek önmagunkban történő kifejlesztése során. Segít tisztábban látni bizonyos helyzeteket a saját szüleinkkel kapcsolatban is.

El Morya az Anya tápláló minőségeit, és az Apa bölcsességét képviseli. Erősíti a mindenséggel való egységérzetet. Eképpen a magány ellenszereként is felfogható: felismerjük, hogy mindannyian egyek vagyunk, ezért valójában soha nem vagyunk egyedül. El Morya a hála és a könnyedség érzetével tölti el lelkünket, erősítve az isteni akarattal történő kapcsolatunkat, mely képessé tesz arra, hogy összhangba kerüljünk életcélunkkal.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.