20 ml

Kosár

 x 

A kosár üres

Bejelentkezés

Orion és Angelika - 20 ml

Kulcsmondat: Új kezdetek és befejezések

Szállítási mód: Postai utánvét , díja 1500 Ft
4500 Ft

Kulcsmondat: Új kezdetek és befejezések

Orion és Angelika két nagy angyalként nyitnak és zárnak minden napot: Orion, a tér szent kékjével hozza az éjszakát, és kíséri a napot az égbolton. Angelika, a kozmikus szeretet szent rózsaszínjével üdvözli a hajnalt. Angelika összegyűjti a tisztátalanságot önmagunkon belül és a Földön egyaránt, és mélyen megtisztít a negativitástól.

Az Orion és Angelika Quintesszencia segít összhangba kerülni a szinkronicitással, hogy a megfelelő helyen legyünk a megfelelő időben. Segíthet elkerülni a jet lag érzését, összhangba hozva a finom testeinket, hogy minden szinten megérkezzünk a célállomásunkra a fizikai testünkkel egyidőben. (erre a célra oly módon használd az Orion és Angelika Quintesszenciát, hogy három cseppet cseppentesz belőle a csuklóid területére mielőtt a gép felszáll, majd minden időzónán való átrepüléskor, valamint leszállás után is). Ez a Quintesszencia fénnyel telíti az asztráltestünket is.

Orion és Angelika segítségükre lehet projektek kezdetekor és befejezésekor. Ha nehezen vállaljuk a felelősséget saját fényünkért, akkor lehet, hogy kellemetlennek találjuk ennek a Quintesszenciának az illatát. Hasznos lehet akkor is, amikor a Föld gyógyításával foglalkozunk, és csillapítja a földsugárzások keltett geopatikus feszültséget is.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.