20 ml

Kosár

 x 

A kosár üres

Bejelentkezés

Narancs - 20 ml

Teljesebb módon lehetünk képesek megélni a jelen pillanatot, ha feloldjuk a múltból eredő érzelmi- és reakciómintákat.
Szállítási mód: Postai utánvét , díja 1500 Ft
4500 Ft

Az elektromagnetikus mező és az asztrális test között található az éteri test. Az éteri testen keresztül, melyhez mind a fizikai test, mind a Narancs Pomander kapcsolódik, különböző múlt és jövőbeli tapasztalatok érhetőek el. A Narancs Pomander használatával elérhetővé válik a múltbeli tapasztalatok információs tartalma anélkül, hogy az esemény érzelmi katartikus aspektusa újra megjelenne a jelenben. Ez megnyitja a meglátások kapuját. Visszafelé kutatva az időben, és feloldva a múltbéli szituációkat, fokozott szinkronicitást tapasztalhatunk a jelenben. Teljesebb módon lehetünk képesek megélni a jelen pillanatot, ha feloldjuk a múltból eredő érzelmi- és reakciómintákat.

A sokkos helyzetekben az igaz aura elmozdulhat az auránkban a bal alsó borda szintjén található éteri rés felé. A rés egyfajta menekülő út az igaz aura számára egy traumatikus helyzet után. A Narancs Pomander segít visszaterelni az igaz aurát a normális helyére, a test arany területére, és segít bezárni az éteri rést.

A Narancs Pomander szabályozza a testhőmérsékletet is. Ha az aura túl hűvösnek vagy túl melegnek tűnik, akkor használjunk egy kis Narancs Pomandert. Különösen nagy segítséget nyújthat  inkontinencia és a rémálmok esetén. Mivel a Narancs kapcsolódik a függőség témájához is, bizonyos esetekben a szülők és gyermekeik is hasznosnak találhatják ezt a Pomandert.

A Narancs Pomander segítségével sokkal kiegyensúlyozottabb állapotba kerülhetnek azok, akik technológiával vagy elektromos készülékekkel kapcsolatos nehézségekkel küzdenek. Regressziós terápia során védelemként, és az emlékezetben újra felidézett sokk elnyelőjeként is funkcionálhat. Mielőtt elkezdjük a regressziós terápiát, használjunk először  Saint Germain Quintesszenciát és aztán Narancs Pomandert, hogy megvédjük azt, aki be kíván tekinteni a múlt tudásának kapuján.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.