Egyensúly Üvegek

Kosár

 x 

A kosár üres

Bejelentkezés

001. FIZIKAI MENTŐ - KÉK/MÉLYMAGENTA

Zafírkék a mély-magentán. Mindannyian belső csillagainkba kódolva hozzuk a tervet, hogy itt, a fizikai világban, fizikai testben mit kell megtapasztalnunk. Nagy vállalás ez, hiszen az Ős-Egységből kiszakadva, tapasztalatok sokaságán át térhetünk vissza Mindenek Forrásához. Sokan vágynak megismerni ezt a tervet, csillagaikban kutatják a választ, földi és égi mesterekkel kapcsolódnak, de bármilyen választ is kapunk, a lényeg a fizikai világban való tapasztalat.
És mert a lényünk egy része emlékszik az egységre, folyamatosan vágyunk vissza, abba a ringató szépségbe, de a nagy feladat, hogy itt a fizikai világban is képesek legyünk megtalálni a szépséget.
Ha ebben elakadunk, és elveszítjük a kapcsolatot az életörömmel, a fizikai testben is elváltozások jelenhetnek meg, egyensúlyunk felborul, és külső segítségre van szükségünk, hogy ehhez az egyensúlyhoz visszataláljunk. Innen kapták nevüket is az Aura – Soma palackok: Equilibrium.
Ez az üveg a fizikalitás mentője, abban segít, hogy merjük járni az utunkat a teremtett világban, és testünkkel is gyengéden és törődően bánjunk.


A Csakra készlet és a Mentő készlet tagja

Szállítási mód: Postai utánvét , díja 1500 Ft
12500 Ft

Kulcsmondata: Békés kommunikáció önmagunk mélységeivel. Segítő kommunikáció.

A Csakra készlet és a Mentő készlet tagja

Ajándékok: Tudja milyen ideált keres, és képes felismeri azt. Jó elemző, kiváló vezető. Erős, férfias tulajdonságok jellemzik függetlenül attól, hogy férfie vagy nő. Erős felelősségérzettel rendelkezik. Ismeri hatalmát és pozitívan, építő módon használja azt.

Kihívások: Nehezen békül ki a lét női oldalával. Hajlamos túlpörgetni magát, könnyen manipulál másokat. Nehézségei vannak az érzelmei kifejezésével. Talán észre sem veszi, de visszaélhet hatalmával. Úgy érzi, egyedül van és magányát nem igazán képes feloldani.

Az üveg segítsége:

  • Segít megérteni, hogy a mindennapi élet is spirituális.
  • Mindenféle „elsősegély" helyzetben. Az első helyre választva gyógyító képességekről beszél.
  • Közelebb hozza életünk valódi célját.
  • Segít megszabadulni berögződéseinktől.
  • Javítja a memóriát.
  • Nyugtat, pozitív irányba terel.
  • Erősíti önbecsülésünket és belső erőforrásainkat.
  • Megszünteti a magány érzését.

Egyéni sajátságok: Testi mentő. Azon kevés AuraSoma olajak egyike, amelyet a leírásban szereplő területeken kívül is gyakran alkalmazunk, amennyiben egy hosszasan fennálló lelki tünet már manifesztálódott, vagyis fizikai fájdalmat okoz.

Hol használjuk: Torok, halánték, fülek, harmadik szem, fejtető.

Megerősítés: Szeretem az életet, és az élet szeret engem.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.