Egyensúly Üvegek

Kosár

 x 

A kosár üres

Bejelentkezés

12500 Ft

000. LELKI MENTŐ - KIRÁLYKÉK/MÉLYMAGENTA

 

Az Aura – Soma nullás palackja a remény üzenetét hordozza. Ha megfigyeljük színeit, a királykék beleolvadását a mély- magentába, felismerhetjük benne a hajnal előtti pillanat várakozását. Ezt a palackot gyakran választják az Új-Kor gyermekei, akik születésük pillanatától érzik, hogy nehezen illeszkednek a régi világba, nem találják benne a helyüket, de nincs választásuk, maradniuk kell, akkor is, ha nem találják a kapcsolódást. Egyfajta szomorúság hatja át a lelküket, mintha elválasztották volna őket igazi otthonuktól, mintha egy sellőnek kellene partra lépnie a hajnal előtti pillanatban, hogy a tapasztalatok útjára lépjen, tudván hogy nem fordulhat vissza. Ez a Tarot kártyában a Bolond, a 0, az abszolút Origo. Nincs még ott a tudás, hogy az út végén Célt talál, csak egy belső késztetés, hogy induljon. Meg kell keresnie magában a bizalmat, hogy ebből az Ős-tengerből kiléphessen, hogy megtapasztalhassa azt az inkarnációs utat, amire született. Hogy megtalálhassa társait, barátságokat, szerelmet, hozzá hasonlókat, hivatást, elhivatottságot. Ez az üveg a Lélek mentője, segít meghozni a döntést, hogy elinduljunk.

12500 Ft

001. FIZIKAI MENTŐ - KÉK/MÉLYMAGENTA

Zafírkék a mély-magentán. Mindannyian belső csillagainkba kódolva hozzuk a tervet, hogy itt, a fizikai világban, fizikai testben mit kell megtapasztalnunk. Nagy vállalás ez, hiszen az Ős-Egységből kiszakadva, tapasztalatok sokaságán át térhetünk vissza Mindenek Forrásához. Sokan vágynak megismerni ezt a tervet, csillagaikban kutatják a választ, földi és égi mesterekkel kapcsolódnak, de bármilyen választ is kapunk, a lényeg a fizikai világban való tapasztalat. És mert a lényünk egy része emlékszik az egységre, folyamatosan vágyunk vissza, abba a ringató szépségbe, de a nagy feladat, hogy itt a fizikai világban is képesek legyünk megtalálni a szépséget. Ha ebben elakadunk, és elveszítjük a kapcsolatot az életörömmel, a fizikai testben is elváltozások jelenhetnek meg, egyensúlyunk felborul, és külső segítségre van szükségünk, hogy ehhez az egyensúlyhoz visszataláljunk. Innen kapták nevüket is az Aura – Soma palackok: Equilibrium. Ez az üveg a fizikalitás mentője, abban segít, hogy merjük járni az utunkat a teremtett világban, és testünkkel is gyengéden és törődően bánjunk.

A Csakra készlet és a Mentő készlet tagja

12500 Ft

002. BÉKE ÜVEG - KÉK/KÉK

Aura – Soma 2. palack, Békementő A legkékebb kékség. Mint a neve is mutatja nagyon erős kapcsolata van a bennünk áramló békével és nyugalommal. Az Ég kékje palackba zárva. Segíthet abban, hogy összhangba kerüljünk azzal, ami BluePrint-nek hívunk, vagyis a tervvel, amivel a földre inkarnálódtunk. Ez a feladatkör, amit elkezdünk keresni, amikor megértjük azt, hogy az élet több, mint a fizikai valóság. Ki vagyok? Hol a helyem a világban? Mi a dolgom a világban? Mi célból vagyok itt? Ezen kérdések elvisznek minket egy tapasztalati útra, ahol nagyon fontos, hogy megtaláljuk azt a belső békét, ami az Utazók sajátja, hogy ne veszítsük szem elől a célt: saját szívünkhöz vezető utunkat. 

12500 Ft

003. ATLANTISZI SZÍVÜVEG - KÉK/ZÖLD

Aura – Soma 3. palack, Szívmentő Kék és zöld energiákat hordoz. Ha megfigyeljük a színekhez tartozó csakraterületet, a szívcsakra és a torokcsakra van érintve, tehát a mellkas és a nyak. Amikor érzelmi súlyt rak a vállunkra az élet, érezhetjük azt, hogy a mellkasunkon súly van, a torkunk összeszorul, mintha nehezen kapnánk levegőt. Itt valójában nem a fizikai tüneteket mentjük, hanem a szív érzéseit, az érzelmek világát, ahol jelképesen meg kellene nyitnunk a szívünket, de ezt valamiért nem tudjuk megtenni. A Tarot-ban ez a Császárnő lapja, termő búzamező és tavasz a jelképei, ezért ha ezt sikerül megvalósítanunk, az valóban termékeny energia. Az az önmagunk megérlelése ami segít bennünket, hogy gyümölcsöt arathassunk. Érdekes numerológiai összefüggés: 3 x 3 = 9 9-es palack: Szív a szívben, kristálybarlang 9 x 9 = 81 81-es palack: Feltétel nélküli szeretet Ezért a 3-s palacknak rendkívül szoros a kapcsolata 9-es és a 81-es palackkal. Ez az első lépés a valódi önszeretet felé.

A Csakra készlet és a Mentő készlet tagja

12500 Ft

004. NAPFÉNY ÜVEG - SÁRGA/ARANY

Aura – Soma 4. palack, Napfénymentő Sárga és arany, a folyékony napfény palackba zárva. Csodálatos ez a színkombináció, életet és napfényt szívunk magunkba, amikor a fény felé fordítva átnézünk az olajon. Érzésében is olyan, szinte átmelegíti az izmokat, ahogy a bőrünkre kenjük, mintha az életöröm áramlana be a sejtjeinkbe. Ez az olaj valóban az életörömhöz és a fény erejéhez kapcsolódik. Magasabb szinten az Apával, az Ős- Férfiminőséggel kapcsolatban hozhat gyógyulást, hogy megtaláljuk azokat a belső képeket, amik segítenek helyretenni legbelül az Ideát. 

A Csakra készlet és a Mentő készlet tagja 

12500 Ft

005. NAPLEMENTE ÜVEG - SÁRGA/VÖRÖS

Kulcsmondata: Lehetőség, hogy jól használjuk bölcsességünket, és jól használjuk energiáinkat.

A Csakra készlet tagja 

12500 Ft

006. ENERGIA ÜVEG - VÖRÖS/VÖRÖS

Kulcsmondata: Az élet szeretete, elragadtatás.

12500 Ft

007. GETSZEMÁNI KERT- SÁRGA/ZÖLD

Kulcsmondata: Bízni az élet folyamataiban, a sors iróniájának elfogadása.

12500 Ft

008. ANUBIS - SÁRGA/KÉK

Kulcsmondata: A tudás kommunikációja, és a béke öröme 

12500 Ft

009. SZÍV A SZÍVBEN / KRISTÁLYBARLANG - TÜRKIZ/ZÖLD

Kulcsmondata: Az út kezdete. Az individualizáció folyamata.

12500 Ft

011. ESSZÉNUS ÜVEG - TISZTA/RÓZSASZÍN

Kulcsmondata: Felelősséget vállalni a gondolatokért és az érzésekért.