Programok

Bejelentkezés

Ismerd meg, hogyan hatnak a színek, hogyan fejlődik általuk a Lélek

Amikor az Aura - Soma üvegekkel először találkoztam, elvarázsolt a színeknek az áramlása, ahogy akkor előttem ez a különleges rendszer megnyilvánult. 22 éves voltam, és az üvegek színei többet meséltek rólam, mint amit én akkor magamról tudtam. Azóta eltelt nagyon sok év, és én egyre közelebb kerültem ahhoz a megértéshez, amit önismeretnek nevezük, ahhoz a fejlődéshez, amit tudatosságnak nevezünk, végül azv a személy lettem, aki másokat is kísér ezen az úton.  

Vicky Wall azt mondta, hogy az Aura – Soma CSODA és TÜKÖR. Én mélyen egyetértek vele. Csoda, mert minden emberi lény egyszeri és megismételhetetlencsoda, a lélek és a személyiség mélyülő rétegeivel, amit az Egyensúlyüvegek tükörként segítenekfelfedezni, sőt áttranszformálni.

A színeken keresztül fogunk betekinteni az emberi lélekbe, önmagunkba. Megismerni Azt, Akik Vagyunk, Akinek Születtünk, ami a dolgunk a világban. Csoda, amikor megértjük, mi végre vagyunk itt a földön, és tükörként fogják megmutatni választott üvegeink, hogy milyen mélységek rejlenek bennünk.

Ezen a 2 napon a saját személyes üvegeinken keresztül ismerjük meg a színek jelentéseit, kapcsolódásait a lélekhez, a tudathoz és a fizikai világhoz.

Várunk Szeretettel!

időpont:
2018. szeptember 15-16.
szombat-vasárnap

10.00 - 17.00

Helyszín:
Budapest, III.ker. Kiscelli irodaház, Bécsi út 126.

Részvételi díj:
25.000 ft/fő/2 nap

Ha bármilyen kérdésed adódna a képzéssel kapcsolatban, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.

Jelentkezés:

Kérlek, add meg a legfontosabb adatokat a regisztrációhoz:

Sikeres űrlap kitöltés után visszairányítunk a főoldalra, majd egy visszaigazoló levelet küldünk az e-mail címedre.

Név:
E-mail cím:
Telefonszám:
Város:
captcha