Arkangyal olajok

Bejelentkezés

Az Arkanyal olajok képezik az Aura-Soma rendszerének legutóbbi komponensét. A spirituális hierarchiában ők a tűz szellemei, úgy tűnik azért jelentek meg ezen a ponton, hogy segítsenek kilépni a kondicionált mintákból, és stimulálják az alvó magokat, melyek jelentősek lehetnek a magasabb terv kibontakoztatása során a Földön. Ők, hasonlóan más angyalokhoz, az isteni hírhozói, mintegy magasabb rendű közvetítők az emberi és az isteni világ között. Az Arkangyal olajok különösképpen támogatják egy ország vagy egy csoport népszellemét, vezetést és útmutatást nyújtva a területnek és azoknak, akik segítenek előre mozdítani az adott hely esszenciáját. Az Arkangyal olajok különösképpen a változások, a másik világba történő átmenet idején dolgoznak velünk, az éteri testen keresztül útmutatást nyújtva segítenek ráébredni a magasabb tervben vállalt részünkre.

Az Arkangyal olajok a mi auránknak megfelelő intenzitással és vibrációval rendelkeznek, igy használatukkal meghívhatjuk az egyes Arkangyalok energiáit a finomenergetikai testeinkbe.

Ahogyan a Quintesszenciák, úgy az Arkangyal olajok is megfeleltethetőek egyes Egyensúlyüvegekkel, ebben az esetben a B94-től a B101-es üvegig.