Impresszum

Bejelentkezés

Az Aura-Soma® nemzetközileg bejegyzett védjegy, a www.aura-soma.hu és a www.aurasoma.hu bejegyzett domain nevek, melyek az Aura-Soma Ltd tulajdonát képezik. Ezen nevek bárminemű felhasználása törvényi védelem alatt áll. Annak bármilyen formájú felhasználása kizárólag a tulajdonos vagy a felelős szerkesztő írásbeli hozzájárulása után történhet.

Az oldalakon elhelyezett írások, cikkek, szakmai értekezések, üzleti szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb. (tov.: anyagok) bármilyen felhasználása – kivéve a magán célú ismeretgyarapítást – tilos. A magán célú felhasználó, az anyagokat adathordozókra mentheti, kinyomtathatja, de nem jogosult annak sem digitális, sem nyomtatott formájában továbbítani, sokszorosítani, másnak átadni. Az itt megjelenő anyagok másolása, terjesztése, vagy üzleti felhasználása csak a tulajdonos vagy felelős szerkesztő és a szerző együttes írásbeli engedélye után történhet meg.

A felhasználás további feltétele az írásos engedélyen kívül, hogy a felhasznált anyagot változtatás nélkül, az eredeti szerző, valamit az oldalra történő egyértelmű hivatkozással kell közölni.

Az Aura-Soma oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A cikkekhez történő hozzászólások, vagy az üzenő falon az olvasók által elhelyezett vélemények, hozzászólások nem sérthetik sem személyek, sem népcsoportok érzelmeit, identitását, vallási érzületét, vagy személyiség jogait. Az ilyen bejegyzéseket a moderátor törli, valamint a felhasználót letiltja a további felhasználás alól. Az oldal tulajdonosa és szerkesztője nem vállal felelősséget az olyan bejegyzésekért és annak következményeiért – legyen az erkölcsi vagy anyagi jellegű kár - melyek az olvasói oldalról kerülnek bejegyzésre és mások jogait sértő tartalommal bírnak. Az oldal szerkesztője nem vállal időbeli garanciát arra, hogy az ilyen sértő bejegyzések mennyi idő alatt kerülnek eltávolításra az oldalról, de lehetőség szerint rendszeresen ellenőrzi az olvasói tartalmakat. Abban az esetben, ha valaki úgy véli, hogy bármely bejegyzés sértő, jogsértő, vagy bármilyen módon hátrányos helyzetbe hozza őt, a szerkesztőnek írt akár elektronikus, akár levél formátumban kérheti a tartalom törlését. Ebben az esetben a kézhezvételtől számított 24 órán belül ellenőrizzük a tartalmat és szükség szerint intézkedünk.

Az olvasói hozzászólások nem tükrözik az oldal tulajdonosának vagy szerkesztőjének véleményét. Attól teljesen függetlenek, azokért sem erkölcsi, sem anyagi felelősséggel nem tartoznak. Ezen bejegyzések kizárólag a bejegyző személy magánvéleményét tartalmazzák.

Az oldal szerkesztői mindent elkövetnek, hogy azon anyagok, melyek közérdeklődésre tartanak figyelmet, az eredeti tartalommal, a szerző és a forrás megjelölésével és engedélyével kerüljenek fel az oldalra. Ha ennek ellenére, bárki olyan anyagot talál az oldalon, melyek sértik szerzői jogait, - és a mai, sokszor ellenőrizhetetlen vagy kétes eredetű információ áramlásban általunk vétlenül került felhasználásra - kérjük, azonnal jelezze és korrigáljuk a jogos kérését.

Az oldal felelős szerkesztője: Bábity Viktória

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mob.: +36/70-60 444 89

Levélcím:

Bábity Viktória

1136 Budapest, Hegeűs Gyula u. 8. 4/7.